Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Beach, please!

Και ναι, κυριες και κυριοι, εχουμε επισημη εναρξη του καλοκαιριου. Διοτι, τιποτα δε σηματοδοτει πιο εναργως το ξεκινημα της καλοκαιρινης περιοδου απο τα ρεπορταζ με γκρο πλαν σε κωλους, μπουτια, κωλους του δελτιου ειδησεων του Star. Με το που σκασει το πρωτο πλανο απο ημιγυμνα κοριτσια στον ηλιο, την ωρα που τα αλλα καναλια προβαλλουν εικονες πανικου απο την Γαζα ή συνεδριασεις της Βουλης των Τζενται, ξερεις οτι ειναι πλεον αργα να αρχισεις τους κοιλιακους.

Γι αυτο ειμαι και γω εδω, οσο παλευετε να στριμωξετε τον ενα, πολυ καλοζωισμενο μυ σας στο περσινο μαγιω, να απαγορεψω δια νομου κανα δυο πραγματα που με δαιμονιζουν σε βαθμο ο Ασμοδαιος να μοιαζει μπροστα μου με τη Hello Kitty.

Δε θα αναφερθω σε αυτους τους κρετινους που θα εκαναν εξαιρετικη καριερα ως περισκοπια υποβρυχιων, ετσι οπως γυρνανε ασταματητα τις κεφαλες τους γυρω γυρω σα τη Linda Blair στον Εξορκιστη καθε φορα που περνα γυναικα απο μπροστα τους. Δεν εχει σημασια αν η εν λογω γυναικα ειναι σε θεση να νικησει τον Σνορλαξ σε αγωνα κατς, εχει τριπλοσαγονο και γλαρο ματι, και παλι θα τσεκαρουν, ετσι, για την τιμη των οπλων. Μια λεξη εχω γι αυτους, πριν συνεχισω: στειρωση.

Δε θα αναφερθω καν σε ολους τους εμπονομπο με μυες ως και τον κερατοειδη χιτωνα, που περπατανε σα συγκαμμενοι γοριλες, με χερια και ποδια ανοιχτα και το six pack λαδωμενο με Αλτις. Ασε μας κουκλιτσα μου, επιασες εκει τη ρακετα και νομιζεις οτι εγινες ο Ναδαλ ξαφνικα. 

Θα καταφερω, με κοπο, το ομολογω, να αγνοησω και τις μαναδες που αμολανε τα ωρυομενα βλασταρια τους να κανουν σπριντ οσο πιο μακρια απο αυτες, μπας και βρουν λιγο χρονο να διαβασουν ποιοτικα αναγνωσματα τυπου ΟΚ και Εσπρεσσο , και πρεπει εγω να ξεσκαλωνω καθε τρεις και λιγο στρουμπουλα λασπωμενα χερακια απο το μαλλι μου, που ειναι η νουμερο ενα σε προτιμηση κρυψωνα στην παραλια για τα κοχυλια τους. Αφου τα κανες, κυρα μου, βρες και τροπο να μην εξασκουν τις αμυγδαλες τους διπλα στο τυμπανο μου, οπως εγω δεν αφηνω το σκυλο μου να ζευγαρωσει με τη γαμπα σου. 

Και παω στο πιο απαραδεκτο συνηθειο στην παραλια, μετα το γυμνισμο της τριτης ηλικιας (αν τα βυζια σου μπλεκουν στα ποδια σου και τα κλωτσας σε καθε βημα, δε θελει πολυ νιονιο, μαντρωσε τα): το βαψιμο "πεταχτηκα απο τα μπουζουκια". Κοπελια, να στο πω απλα. Δεν υπαρχει τιποτα πιο αντιαισθητικο- οκ, υπαρχουν γιαγιαδες με μπραζιλιαν, αλλα το προσπερναω γιατι μονο στη σκεψη φανταζει λογικη η επιλογη του Οιδιπποδα για λυτρωση- απο τους τονους σοβα να κυλουν στα μαγουλα σου μετα απο βουτια. Εκτος και αν εχεις διατελεσει μελος των Kiss ή παλιατσος στο Μοναστηρακι, δεν εχεις καμια δικαιολογια γι αυτο το εκτρωμα. 

Οτι τι? Θα σε δει το μουσκουλιαρικο μαναρι με την πλαστικη τη βλεφαριδα και θα πεσει ανασκελα? Ουτε στις διαφημισεις του Axe δεν παιζουν αυτα. Υποτιθεται οτι τα μπανια στη θαλασσα ενεχουν μια παιδικοτητα, σου φερνουν αναμνησεις απο εποχες που εκανες διακοπες με τη μανα σου και σε πασαλειβε με 6 μπουκαλια κατασπρο αντηλιακο μην καεις, που σε κυνηγουσε με το πηρουνι και το πεπονι, και που ειχες αυτη την ανεμελια της ηλικιας. Εκτος και αν εσκαγες παραλια με μαγιω Ποκαχοντας και smokey eye, παρε κοριτσι μου ενα γαλακτωμα, αφαιρεσε το στοκο απ τη μουσουδα σου και παμε για κολυμπι. Και ενταξει, πες εμενα δε με λυπασαι να βλεπω τη μασκαρα να κυλαει σε στυλ Alice Cooper στο ματι σου, τα δυστυχα τα ψαρακια που τα ταιζεις ριμελ δε τα λυπασαι? Αφηστε, λοιπον, τα ντιβιλικια για τη βραδινη εξοδο, βαλτε ενα μαγιω που δεν με προκαλει να σας κανω ψηλαφιση σκωληκοειδους και παμε αμμουδια σαν ανθρωποι. 

ΥΓ. Παρακαλειται ο κουραμπιες που θεωρει αποδεκτο να θαβει στην αμμο τις γοπες και τα κουτακια μπυρας να προσελθει στη ρεσεψιον, υπαρχει ενα ειδικο μερος γι αυτον στην κολαση, πλαι στη χωματερη Λιοσιων. 

Αυτα.


Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Man-gina.



Oπως εχω ηδη αναφερει πλειστακις, σε σημειο να εχω γινει πιο γραφικη απο τον Παπαθεμελη και τον Αδωνη σε πολυσυσκευασια, οι μοδες που κατα καιρους ξεπηδουν σαν ραγαδες μετα απο διαιτα μου προκαλουν μεγαλυτερη αποστροφη απο το να συγγενεψω με Ελληνα πολιτικο. Δεν ξερω ποιος μας εχει λοβοτομησει απο κουνια και μεταμορφωνομαστε σε αβουλα C-3PO καθε φορα που μας πετανε το δολωμα του in, αλλα ειλικρινα θελω πολυ να γνωρισω αυτη τη σατανικη μεγαλοφυια που μας εχει κανει να ανησυχουμε περισσοτερο για το αν φαινονται καλα οι κοιλιακοι στη φωτο που ανεβασαμε απο το γιατι Απριλη μηνα ζεσταινομασταν σε σημειο να πεταξουμε τους εν λογω κοιλιακους εξω στις παραλιες. 
Ανα τα χρονια οι μοδες δινουν και παιρνουν -σε μενα προσωπικα δινουν λογους να βριζω και μου παιρνουν ωρες να ξεπερασω τα οπτικα τραυματα-, με επικες στιγμες ηλιθιοτητας οπως emo με ματι θαμμενο κατω απο τη φρατζα παραβαν, trendy με τα σωβρακα να εχουν κηρυξει επανασταση απελευθερωσης απο τα τζην, καγκουρες, κλαρινα... εχουν δει τα ματακια μας αρκετα για να παρακαλανε για λυτρωση αλα Οιδιπποδα. Και ηρθαν τα κλαρινα- χαζογκομενες και με αποτελειωσαν (ελπιζω μονο εμενα, γιατι με αυτη την απαραδεκτη αισθητικη, υποπτευομαι οτι οι ιδιοι θα αργησουν να τελειωσουν ξανα). 
Θα μου πεις, εσυ ο ενας νορμαλ που απεμεινες εκει εξω, τι ειναι σοφε δασκαλε τα γκομενοκλαρινα? Πιες ενα σφηνακι πρωτα, δυνατο, πιες, περιμενω εγω, θα το χρειαστεις. Το κατεβασες? Οκ, παμε. Τα κλαρινα τα ξερουμε ολοι, ειναι αυτοι οι ανεκδιηγητοι τενεκεδες με βε που φτανει τη σκωληκοειδη τους αποφυση, τους κοιλιακους Καραμολεγκος, που φιλανε τα μπρατσα τους και περπατανε με τα ποδια ανοιχτα, σα συγκαμμενοι εμπονομπο. Παρε αυτο το συνονθυλεμα προσωπικοτητας χλωροπλαστη και καν του πισωκολλητο με την εννοια της χαζογκομενας. Και μη μου πεις οτι δεν την ξερεις, διοτι οπου και να κοιταξεις γυρω σου, φυεται πιο πολυ απο φουντα σε φοιτητικη εστια. Η πιο ντροπιαστικη real life απομιμηση της barbie Παρτακια, η μονη της ανησυχια ειναι μη σπασει το νυχι, μη δεν κανει 96 check in στο γυμναστηριο -οπου btw απλως γυριζει και κοιταζεται στους καθρεφτες. Τί? Ο ιδρωτας λεκιαζει, και πως θα βγαλει σελφι αναψοκοκκινισμενη, θα νομιζουν οτι απεκτησε ξαφνικα προσωπικοτητα- και αν ο Νινο χωρισε. 
Ξερω τι θα πεις, μιλαει η γκομενα που νομιζει οτι το μακιγιαζ ειναι χωριο της γαλλικης επαρχιας και οταν χανει στο pro βριζει χειροτερα απο ελληνα youtuber σε απελπιδα προσπαθεια κωμικοτητας. Και θα απαντησω, ναι, αυτη μιλαει, πρωτον γιατι βρισκεσαι στη στηλη της, και δευτερον, γιατι η δικη μου ανυπαρκτη αισθητικη δεν προκαλει σπαστικη κολλητιδα στον αμφιβληστροειδη των γυρω μου. Εχω σιχαθει να βλεπω μπαστουνοβλαχους με ρουχα τοσο κολλητα που εχουν γινει σιδεροτυπα στο πετσι τους και βλεμμα υπεροχης να ποζαρουν με τον αυθορμητισμο της Τζουλιας στην πρωτη τσοντα για την ντεμεκ στιγμη χαλαρωσης της ημερας. Χαλαρωση το λες εσυ να αγχωνεσαι πως θα φανει επιμελως ατιμελητη και φυσικα αφυσικη η φωτο, αντι να απολαμβανεις τον ηλιο σαν μοσχαρι που εισαι? 
Και το προβλημα ειναι οτι ειναι παντου, στα καφε, τις πλατειες, τα ΚΕΠ, τις παραλιες, τους εφιαλτες σου...Μεταδιδονται πιο γρηγορα απο γονορροια σε οργιο. Ειμαι πεπεισμενη οτι κατι τους ποτιζουν, και κλινω προς ψυχοτροπες ουσιες, δε μπορει να επιλεγουν συνειδητα να κοπιαρουν το πιο ενοχλητικο πραγμα μετα το μπζζζζ των κουνουπιων οταν κοιμασαι: τις ρηχες γκομενες με iq δρυοκολαπτη. Συνελθετε ρε, γιατι δεν εχω αρκετη πισσα για ολους.  

ΥΓ. Αφιερωμενο σε καποιον που μονιμως νομιζει, λανθασμενα, οτι μου τη χαλαει.