Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Public Displays of Yak.

Μπορω να το πω στα σλαβικα, στα σερβικα, ακομα και στα σουαχιλι αν χρειαστει: οι ελεφαντες ειναι για το τσιρκο, η Παολα για διαφημισεις της pedigree και τα ζουζουνοσαλιαρισματα για την ιδιωτικοτητα του σπιτιου σου, που εξασφαλιζουν σε σενα την ευκαιρια να το προχωρησεις αν αναψουν τα αιματα και στο στομαχι μου να κρατησει τα περιεχομενα του χωρις τη θεα σου. Δε σουρνομαι εγω μεσημεριατικο με το τρενο, να ευχομαι καποιος να μοιραζε δειγματακια ρεξονα για να θαυμαζω εσενα να εξερευνεις με ολοκληρη την βλογιοκομμενη κεφαλα σου τον οισοφαγο της αλληνης. 
Φιληθειτε ρε αδερφε, ειναι αναγκη να επιτεθεις στη γλωσσα της οπως η σμερνα στο χερι του αμεριμνου δυτη? Και μεις αγαπησαμε, δεν χαρτογραφησαμε το συνολο των κοιλοτητων της οδοντοστοιχιας του αλλουνου με το σαγονι μας. ποσω μαλλον μεσα στο τρενο, που σε βλεπουν παιδακια (η εικονα σου θα στοιχειωνει τις νυχτες τους, να ξερεις), γιαγιαδες που ψαχνουν προχειρο αγιασμο να σε ραντισουν, αμαχος πληθυσμος του οποιου την αισθητικη προσβαλεις και ,κυριως εγω, που σε καθε σιχαμερο σλουρπ που ακουγεται απ τα αλληλοκαταβροχθιζομενα στοματα σας απαριθμω στο μυαλο μου τους λογους που θα επρεπε να επιτρεπεται η οπλοχρησια στην Ελλαδα για την προστασια των ματιων μας, τα οποια παρεπιπτοντως θελω να ψεκασω με τεκιλα και να τους βαλω φωτια μετα απο αυτα που αντικρισαν. 
Ειναι δικαιωμα σας να εκδηλωνετε την αγαπη σας οπως θελετε, οσο δεν καταπατατε το δικο μας δικαιωμα να σας αλειψουμε με μελασα και να σας πεταξουμε σε κλουβι με αρκουδες οταν δε μας σεβεστε. Βριζουμε τους γκεη αμα ντυνονται εξαλλα, αλλα αμα οι αλλοι, οντας straight, κοντευουν να αναβιωσουν την εμμανουελα 1, 2, 3 και ν τεινει στο απειρο μεσα στο Α11 δε λεμε κουβεντα. Οξω ντε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου