Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

You silly, silly boy

Με αφορμη το εμβληματικο παραληρημα φιλου στις 5 το πρωι, επικεντρωμενο στο προβλημα που τον ταλαιπωρει απο τη μερα που ανακαλυψε οτι αυτο το πραγμα που φιλοξενει αναμεσα στα ποδια του δεν λειτουργει μονο σαν λαστιχο ποτισματος και συναψε την πρωτη του μακροχρονια σχεση με τη φωτογραφια της Μαστροκωστα στο Μαξιμ: Γιατι η μονος τροπος να τον θελησει γυναικα αναμεσα στα ποδια της ειναι να γινει μαιευτηρας στο Ελενα? αποφασισα και γω να ασχοληθω με τη μαστιγα της αγαμιας που δερνει τους νεους χειροτερα απ την ανεργια και τον Μαικ Ταισον σε συνδυασμο. Και καθοτι ακουσα απιστευτες μαλαπερδες για τοσο νωρις το πρωι και τοσο αυπνο εγκεφαλο, καιρος να βαλω τα πραγματα στη θεση τους και να εξηγησω στον καθε φερέλπη σαλτιμπαγκο εκει εξω τι εννοει μια κοπελα με τις εξης ατακες απορριψης..:
  • "Σε βλεπω σαν φιλο". Ολοι την εχουν ακουσει αυτη την μεγαθηριακη μπαρουφα, κανεις δεν εχει δεχτει την ερμηνεια της, γιατι τσουζει Σουζυ, τσουζει. Εχετε δει ποτε κοριτσιστικη παρεα, με τον φιλαρακο απο διπλα? Δεν μπορει να μην το χετε δει, βγαζει ματι Κυκλωπα, ο τυπος ειναι παντα ή πιο κουνιστος απο λιγουστρα σε Σιροκο, ή απλως πολυ ασχημος. Ειναι χοντρουλης, σπυριαρης, νερντουλας, απλυτος λιγο, που ακουει τον πονο τους, παρεχει τον κακοσχηματισμενο ωμο του για παρηγορια και τους προσφερει ολα τα οφελη του γκομενου, χωρις το μπονους του σεξ. Καμια ποτε δεν θελει το καρατεκνο για φιλο, να της αλλαξει λαδια, μπουζι, ασφαλειες και τα φωτα ολου του τετραγωνου θελει, μεχρι να φωτιστει και η κουφαλα στο δοντι του μπακαλη. 
  • "Φοβαμαι οτι ειμαι λιγη για σενα..." Κατσε καλε, θα μου φυγει κανα σφραγισμα απ το πολυ το γελιο. Οποιος το μασαει αυτο ειναι χαπατο, ιπποφαες και σκουμπρι, και καλα θα κανει να ανασυρει τη Μαστροκωστα απ το συρταρι που την εχει σιγουρα φυλαγμενη, διοτι παρεα με αυτη θα γερασει. Να στο πω απλα ρε terminator.. αν στη θεση σου ηταν ενα διμετρο μουσατο τεκνο με τατουαζ και κοιλιακους που θα εκλειναν τον Κατσελη... θα ελεγαν οτι τους πεφτει πολυς??  Στα 4 θα πεσουν με το κουνημα ενος φρυδιου. Δεν εισαι εσυ μαναρι μου πολυς, ειναι που ο στραβοχυμενος λουκουμας που κουβαλας για σωμα ειναι πολυς σε ογκο και δεν χωρα στο οπτικο της πεδιο ουτε με σμικρυνση.
  • "Εισαι πολυ καλος στο σεξ, αλλα θελω να αποκτησω κι αλλες εμπειριες..." Τσοντες εχετε δει, μην δουλευομαστε τωρα, δεν βγαλατε την εφηβεια σας βλεποντας Ποκεμον. Ε, εχετε καμια αναμνηση απο γκομενα εκει που της περνα το 3ο χερι λαδομπογια ο Γκουσγκουνης να του λεει "θελω κι αλλες εμπειριες?" Ουχί, διοτι το εν λόγω ασχημοφατσουδικο πουρότεκνο ειχε ολοκληρο τηλεσκόπιο στριμωγμενο στο παντελονι του. Οι μονες εμπειριες που θελει να αποκομισει η τσουραπω ειναι θετικες εμπειριες παθιαρικης αφαιρεσης οφθαλμων σε ολες τις στασεις και με καθε ευκαιρια, αυτο δηλαδη που ΔΕΝ εζησε μαζι σου. Αιντε βοδι. 
  • "Δεν θελω σχεση αυτη την εποχη." Αυτη ειναι η μονη αληθης απαντηση, μονο που ειναι μισεμενη λιγο, διοτι λειπει το δευτερο σκελος: Μαζι σου.Προβλημα της δεν αποτελει η χρονικη στιγμη, αλλα η φατσα σου που της θυμιζει παραψημενο οκτασπορο καρβελακι και η μπυρομπακα σου που τη μονη επιθυμια που της γεννα ειναι να ψαξει να βρει την κανουλα που σιγουρα κρυβει. Γι αυτο 2 μερες μετα θα την δεις αγκαζε με σεξουαλικο κτηνος που εμποδιζει και την γυρη να την πλησιασει, σα μαντροσκυλο σε κοτετσι. 
Εγινα αντιληπτη, ή να το τυπωσω και σε σουπλα να το μοιραζω εξω απ τα ιντερνετ καφε οπου συχναζεις και περηφανευεσαι για τις κατακτησεις σου, χωρις να διευκρινισεις οτι εννοεις στο Stratego?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου