Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Του PR σου το χαβα.

Περπατας στον πεζοδρομο -οποιον πεζοδρομο- ανυποψιαστος με το βλεμμα του Ουγγρου τουριστα στην Πλακα, οταν πεφτουν πανω σου σαν ορδη πεινασμενων Ορκ δεκα μαντραχαλαδες και σε τραβοπαλανε απ το μπατζακι να σε συρουν στη σπηλια του μαγαζιου τους. Ξεπηδανε απο γωνιες, βγαινουν απο υπονομους, κανουν ελευθερη πτωση σαν εκπαιδευμενοι του fbi, παντα με την ιδια αποστολη: να γεμισουν τις καρεκλες τους με τον πισινο σου. Ειναι πλεον τοσοι πολλοι που δηλωνουν PR, που αν ηταν οντως επαγγελμα θα ειχε λυθει το προβλημα της ανεργιας στην Ελλαδα. Ολοι στο ιδιο μοτιβο, νεαροι ντυμενοι πιγκουινοι και κοπελες στα 20 με τα ρουχα της Γλυκατζη-Αρβελερ, που θυμιζουν τα παιδακια που φορανε κρυφα τα ρουχα των γονιων τους, με στημενες ποζες πασαρελε και βλεμμα τοσο ιδιο σε καθε φωτογραφια, που αν δεν αλλαζαν τα ρουχα θα νομιζες οτι καθε βδομαδα ζεις τη μερα της Μαρμοτας. Ειναι τοσο καλα δασκαλεμενοι στο στενο μαρκαρισμα που ο Μαρινακης εχει επανδρωσει τον παγκο με 5-6 απ αυτους μην και τραυματιστει κανας παικτης του στο γηπεδο.
Και δε σταματουν εκει. Σε καλουν σε παρτυ, σε ταγκαρουν σε events και σου μανταρουν και τις καλτσες αν χρειαστει, ειναι οι κομματικες παραταξεις της νυχτερινης ζωης χωρις τις σημειωσεις.
Μα ολα αυτα δεν με πειραζουν. Αν δεν το παιρνεις στα σοβαρα, ειναι ενα διασκεδαστικο χομπυ που σου προσφερει και ενα αξιοπρεπες χαρτζιλικι για να πινεις, να χορευεις και να γεμιζεις το καρνε σου με υποψηφιους γκομενους. Αυτο που μου αναβει τα λαμπακια και με μετατρεπει στο δεντρο του Αβραμοπουλου σε εορταστικο κλιμα ειναι το πλαστικο χαμογελο που βιδωνουν στο στομα και στρεφουν πανω σου σαν το φαρο της Αλεξανδρειας. Αυτο το χαμογελο στην κλιμακα του ψευτικου βρισκεται αναμεσα στο βυζι της Παμελα Αντερσον και τον οργασμο της Τζουλιας Αλεξανδρατου.
Ως γνησια χαζοχαρουμενη, με σφραγιδα ποιοτητας ΠΟΠ εχω καθηκον να παραθεσω τον πληρη οδηγο του σωστου χαμογελου. Αγαπητοι PR, ξεστραβωθειτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
1. Απολαμβανουμε αυτο που κανουμε πραγματικα. Δεν ειναι και δυσκολο.
2. Χαμογελαμε αυθορμητα. Οταν χρειαζεται προσπαθεια, αστο και πιασε τον αργαλειο.
3. Το χαμογελο ξεκιναει απ το στομα και καταληγει στα ματια. Δεν εχει διοδια αναμεσα, περαστε αφοβα.
4. Το χαμογελο εχει διαρκεια. Αν με το που εξασφαλισεις τον πελατη χνεται στις Ανδεις, στειλτο διακοπες κανα μηνα να παρει τα πανω του.

Το χουμε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου